Bodrum Gezi Rehberi

Ebedi maviliklerin ülkesi; Bodrum

Daracık sokakları, beyaz evleri, yatları ve gece eğlenceleriyle Bodrum...

Bodrum Gezi Rehberi

 

 

Bodrum Genel Bilgiler

Antik çağlarda "Halikarnassos" adıyla anılırdı Bodrum. Zaten Bodrum'da da Halikarnas ismini çok yerde göreceksiniz. Fakat asıl Bodrum adının doğuşu Bodrum Kalesiyle çok alakalı... Nasıl mı? Bodrum kalesini yabancılar St.Peter kalesi olarak bilirler. Yani şehir hristiyanlığın önemli önderi Aziz Petrus'a adanmıştır. Petrus'a adanan şehre Petrium denmiş. Sonra Petrum olmuş Podrum...Şimdi de Bodrum olarak son halini almış.

Bodrum sadece Türkiye'nin değil dünyanın ünlü tatil beldesidir. Özellikle ingiliz ve hollandalı turistler tarafından ziyaretçi alır. Dünyanın 7 harikasından biri olan Mausoleum Halikarnassos Bodrum'dadır. Tarihin babası diye tabir edilen Heredot, dünyanın ilk kadın amirali Artemis, Osmanlı amirali Turgut Reis, şair Neyzen Tevfik ve müziğin duayeni Zeki Müren bodrumludur.

Bodrumun beldeleri: Bitez, Göltürkbükü, Gümüşlük, Gündoğan, Konacık, Mumcular, Ortakent, Yahşi, Turgutreis, Yalı, Yalıkavak

Bodrumun köyleri:
Akyarlar, Bahçeyakası, Çamlık, Çömlekçi, Dağbelen, Dereköy, Gökpınar, Gürece, Güvercinlik, İslamhaneleri, Kemer, Kumköy, Mazıköy, Peksimet, Pınarlıbelen, Tepecik, Sazköy, Yakaköy, Yeniköy

Bitez Rüzgar Gülleri


Bodrum Gezilecek Yerler & Bodrum Yapılacak Şeyler

Bodrum'da Nereler Gezilir? Bodrum'da Neler Yapılır?

 

Bodrum Kalesini Gezin

Bodrumun merkezinde bulunan Bodrum Kalesi yarım gününüzü alacak bir aktivite.
Kale bugün Sualtı Arkeoloji Müzesi olarak kullanılmaktadır. Müze koleksiyonlarında bulunan eserler Türk hamamı, Amphora sergilemesi, Doğu Roma Gemisi, Cam Salonu, Cam Batığı, Sikke ve Mücevherat Salonu, Karyalı Prenses Salonu, İngiliz Kulesi, İşkence ve Katliam Odaları ve Alman Kulesi'nde sergilenmektedir. Müze, 1995 yılında Avrupa'da Yılın Müzesi Yarışması'nda "Özel Övgü" ödülünü almıştır. Bodrum kalesi giriş ücreti 2014 yılında 25.5TL 'dir. Müze kartınızı bu müzede kullabilirsiniz.


Zeki Müren Müzesini Gezin

Türk müziğinin unutulmaz sesi Zeki Müren Bodrumludur. Bodrum'daki ev ise bugün bir müze. 
Zeki Müren'in elbiseleri ve kişisel kullandığı eşyalar mevcut. Zeki Müren dinlemeseniz bile mutlaka gidip görün. İnsanı duygulandırıyor ... O kadar parıltılı bir hayatın arkasındaki mütevaziliği izleyeceksiniz. Zeki Müren müzesi giriş ücreti 2014 yılında 3TL 'dir. Müze kartınızı bu müzede kullabilirsiniz.
Zeki Müren Müzesi



Halikarnas Mozolesini Görün

Dünyanın yedi harikasından ikisi Türkiye'dedir. Birisi Artemis tapınağı diğeri de Bodrum'daki Halikarnas Mozolesi...Pers valisi Maussolos'un "Bodrrum - Halikarnassos"taki mezarıdır. Maussolos öldüğünde karısı yapımını başlatmış. Bir çok ünlü heykeltraş birer cephesini tamamlanmış. 60 x 80 m. boyutlarında ve 46m. yüksekliğindeymiş.  Bazı parçaları bodrum kalesinin yapımında kullanılmış, bazı parçaları da 19.yy'da Londra'daki British Museum'a götürülmüştür.
Halikarnas Mozolesi


Tavşan Adasına Yürüyün

Gümüşlükte bulunan Tavşan Adası'na, karayla arasındaki ince bir şeridin en fazla bir metre derinliğinde olması nedeniyle yürünebilir. Şeridin her iki yanı ise ortalarda iki metreye varan derinliğe sahip.
Tavşan Adası




Bitez'de Denize Girin

Bodrum merkeze sadece 8km uzaklıkta olan Bitez'e sürekli minibüslerle 10 dk içinde Bitez'de olabilirsiniz. Bitez, Bodrum'un en sakin koyudur. Bir de deniz mavi bayraklıdır. Sahilindeki cafeler de çok şık... Türküde söylediği gibi "Bitez de yalısına varmadan Halil’im / Aman koptu kıyamet..." İşte o bitez bu Bitez... Anlamı köyün sahili...
Bitez Koyu



 

Rüzgar Güllerini Görün 

Rüzgar gülleri Bodrum ile Bitez arasında ve her iki koya hakim bir tepede yer alıyor. Her iki koyun da fotoğraflarını çekmek için ideal. Gerçi rüzgar güllerinin bulunduğu yer çok bakımsız. Ama yine de görmeye değer.

Rüzgar Gülleri

Rüzgar Güleri




Marina Yacht Club Canlı Müzik Dinleyin

Bodrum merkezde bulunan marinada bir çok lüks mağaza mevcut. Gündüz alışveriş yapabilir akşam da açık havada canlı müzik dinleyebilirsiniz. Genelde Fatih Erkoç sahne alıyor.
Marina Yacht Club

Marina Yacht Club Menü


Barlar Sokağında Dolaşın

Barlar sokağı Bodrum'da mutlaka bir tur atmanız gereken bir sokak. Sağlı sollu mağazalar, cafeler, restaurantlar, barlar ve klübler mevcut. Google Haritalarda Yeri
Barlar Sokağı

  

Bodrum'da Nerede Kalınır?

Bodrum'da merkeze yakın olabilmek ve temiz bir denize girmek için Bitez ve Gümbet'de kalınabilir. Biraz daha pahalı fakat daha lüks bir tatil isterseniz Göltürkbükü'nde kalınabilir.

Bodrum'da Ne Yenir? Nerede Yenir?

Bodrum'un en ünlü restaurantları, en lezzetli yemekleri ve en güzel ambianslı ortamları;

Ali Rıza'nın Yeri'nde Balık Yemek (Gümüşlük)

Bodrum'da bir akşam yemeğinizi mutlaka Gümüşlük'te balık yiyerek geçirin. Gün batımıyla birlikte çok hoş bir zaman geçirmiş olacaksınız. Gümüşlüğün en eski restoranı Ali Rıza'nın Yeri 1976'dan beri lezzetli balıklar pişiriyor. 35 çeşit sıcak ve soğuk meze sunan Ali Rıza mutfaktaki bütün malzemeyi Gümüşlük köyünden sağlıyor ve her gün taze balık sunuyor. Restoranın özel yemekleri arasında tuzda balık, kabak çiçeği dolması, yaprak sarma, palanga böreği bulunuyor.  Özellikle köpoğlu ve yoğurtlu semiz otu mutlaka yenmeli.
Resmi Websitesi
Ali Rıza'nın Yeri



Limon Cafe'de Günü Batırmak (Gümüşlük)

Gümüşlük dünyada gün batımını izleyebileceğiniz 8 en iyi noktadan biri. Ve Gümüşlük'te gün batımını güzel bir yemek ve masal gibi bir ortamla birleştireceğiniz yer ise Limon Cafe & Bar.
Ambians çok güzel, yemekler güzel, manzara mükemmel, çalışanlar güler yüzlü, tek dezavantajı fiyatlar normale göre yüksek..Fakat Bodrum'a gitmişken hoş bir akşam yemeği anınız olması bakımından yeğlenir. Limonatası güzel, limon kebap güzel, ahtapot güzel, kalamar güzel, kızarmış mantısına da iyi diyorlar. Buraya kesinlikle gün batımını izlemek için gelin, yani saat altı buçuk yedi gibi mekana gidin ki asıl manzarayı kaçırmayın. Bayanlar topuklu ayakkabı giymezlerse rahat ederler zira mekan arazi. Bir de kesinlikle rezervasyon yaptırın. Rezervasyonsuz geldiğinizde manzarası olmayan bir masaya oturtabilirler. Gerçi biz gittiğimizde çok dolu olmadığı için güzel bir masaya geçmiştik.
Resmi Websitesi
Limon Cafe



Limon Cafe

Limon Cafe Menü

Limon Cafe - Kalamar


Limon Cafe - Ahtapot

Limon Cafe - Halis Limonata

Limon Cafe - Gün Batımı

Limon Cafe - Elmalı Tarçınlı Kek


Limon Cafe - Şeftalili Cheesecake


 

Ali Doksan - Sakallı Restaurant'da Köfte Yemek (Merkez)

Meşhur Ali Doksan'ın yeri Sakallı Restaurant 1945'den beri Bodrum merkezde tam bir esnaf lokantası. Lezzet öncelikli olsun fiyatı da makul olsun diyorsanız Bodrum esnafının ağzının tadını bildikleri yer Ali Doksan'ın Sakallı Restoranı... Zaten bilmediğiniz bir yere gittiğinizde eğer güvenilir bir yerde yemek istiyorsanız oranın polisine, postanedeki memuruna, caddedeki mağaza çalışanına sorun... Onların gittikleri yerler emin olun ki oranın en güvenilir yeridir. Sakallı Restaurant da öyle bir yer... Öğlen giderseniz özellikle ege otları zeytinyağlı sebze yemeklerini mutlaka deneyin. Ama akşama bu yemekler kalmıyor. Akşam giderseniz; köftesini kesin deneyin. Çok leziz köfte yapıyorlar.  Bodruma gelip sakallının yerinde yemek yemeden sakın gitmeyin. Ben memnun kaldım. Fiyatlar makul, yeri de çok merkezi bir yerde hemen postanenin karşısında...

Bitez Dondurmacısında Dondurma Yemek (Bitez)

Bitez dondurmacısı bodrumun en meşhur dondurmacısı... İstanbulda bu kadar lezzetli dondurma yok. Halis dondurmanın tadına bakmak istiyorsanız mutlaka Bitez Dondurmacısına uğrayın. Bir çok şubesi mevcut. Hatta Bodrum Merkezde de var fakat asıl şubesi Bitez'de. En orjinali de Bitez'de... Diğerlerini denemedim ama vasat olduğu söyleniyor. Peki hangi dondurmalar güzel derseniz; Sırasıyla tutti fruitti çok güzel, ballı badem süper... Tahinli ve mandalinalısı da güzel. Ben sırf dondurma yemek için Bitez'e gidip geldim. Bence siz de denemelisiniz...
Foursquare Yorumları: Bitez Dondurma
Resmi Websitesi
Bitez Dondurmacısı


Sünger Pizza'da Çökertme Yemek (Merkez)

Her ne kadar adı Sünger Pizza olsa da pizzadan çok daha fazlası var burada. Marinanın karşısında Bodrum'un meşhur restoranlarından bir tanesi. Eğer akşam yemeği için rezervasyonunuz yoksa bizim gibi sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz. O yüzden kesinlikle rezervasyon yaptırın. Zaten önünde sıra bekleyen bir sürü insan görünce iyi ki rezervasyon yaptırmışım diyeceksiniz. Teras kata rezervasyon yaptırırsanız görece daha nezih bir ortam olacaktır. 
Peki burada ne yenir? Öncelikle pizzaları çok ince ve çok güzelmiş ama ben şahsen denemedim. Buranın meşhurlarından birisi balık çorbası. İri balık taneleriyle çok lezzetlidir deneyiniz. Ana yemek olarak çökertmeyi kesin deneyin. Bonfile etinden çok yumuşak kibrit patates ve yoğurtlu... Fakat biraz yağlı geldi bana.
Foursquare Yorumları: Sünger Pizza
Sünger Pizza

Sünger Pizza - Menü





Yunuslar Karadeniz Pastahanesinde Muzlu Pasta (Merkez)

Bu pastahane Bodrum'un en iyi tatlıcısı olarak adından övgüyle söz ettiriyor. Bodrum merkezde barlar sokağında bulunuyor. Burası rumlar tarafından 1876'da kurulmuş Bodrum'un en eski fırını...Sonrasında 2 kez el değiştirerek karadenizlilere geçmiş.
Tezgahtarın tavsiye ettiği meyveli tatlısını denedim pek memnun kalmadım çünkü meyveler tatlıyı sulandırmıştı. Ama onun dışındakiler çok güzel görünüyordu. Krokanlı tatlısını denedim güzeldi. En popüler tatlısı ise çikolatalı muzlu pasta...
Foursquare Yorumları: Yunuslar Karadeniz Pastahanesi
Resmi Websitesi
Yunuslar Karadeniz Pastahanesi

Yunuslar Karadeniz Pastahanesi




Liman Köftecisi'nde Liman Köfte Yemek (Merkez)

Marinanın karşısında yer alan Liman Köftecisi Bodrum'da fiyat performans olarak en yüksek puanlı restoranların başında geliyor. Yoğurtlu liman köftesini deneyin. Yanında bir de piyaz çok güzel olacaktır. Servisin yavaş olduğu söyleniyor ama biz servisten memnunduk.
Foursquare Yorumları: Liman Köftecisi
Resmi Websitesi
Liman Köftecisi

 

 

Musto Cafe Restaurant Bar (Bodrum Merkez)

Musto Resturant, güzel bir akşam yemeği yiyeceğiniz bistro tarzı bir restaurant.
Çökertme kebap ve mantarlı tagliatelle ile meşhur...
Deniz mahsüllü salata ve Cafe de Paris'i de mutlaka deneyin.
Foursquare Yorumları: Musto
Resmi Websitesi
Musto Bistro
 

 

Bodrum Club & Disco

Bodrum'da gece hayatı nasıl? Bodrum'da hangi gece kulübüne gitmeli?


Mandalin Bar (Bar & Canlı Müzik)

Mandalin Bar, Bodrum'da en çok keyif aldığım barlardan birisi. Bir çok mekana gittim fakat ilk kez bu kadar çok eğlendim. Gece 00:00'de canlı müzik başlıyor. Genelde R&B, yerli ve yabancı pop çalıyorlar. İstanbul'daki Jolly&Joker tarzı bir mekan... Denize sıfır... Diğer barlara göre çok daha az gereksiz insan var. Eğer önceden rezervasyon yaptırırsanız, deniz kenarındaki masalarda hem catamaran diskoya giden tipleri seyredersiniz hem de müziğin keyfini çıkarırsınız. Gitmeden önce hangi grubun çıkacağını websitesine bakıp ona göre planınızı yapın. Giriş ücreti ödemiyorsunuz.
Resmi Websitesi
Mandalin Bar

Moonlight Cafe Bar (Romantizm Cafe Bar)

Denize sıfır kavramının tam anlamını bulduğu yer Moonlight cafe. Öyle sıfır ki ön masada otururken ayağınıza dalga çarpabilir. Sakin ve huzur dolacağınız bir cafe... İçeceğinizi yudumlarken ayın şavkını izleyin. Kale manzarası ve tüm sahilin ışıltısını bulabilirsiniz. Müzikleri de çok hoş. Önerim akşam veya gece gitmeniz. Yeri ise barlar sokağında.
Moonlight Bar

 

Vittoria Club (Gece Klübü)

Bodrum'un en elit gece klübü Vittoria'dır. Gece klübünün bol olduğu Bodrum'da seçici kriter düzgün insanların olduğu bir gece klübü bulmak. Vittoria girişte en fazla insan süzen klüp. Fakat yine de içerde damsız ama parası olduğu için giren erkekleri görebiliyorsunuz. Şişe aştırmak istediğinizi söylediğinizde dam kriterini aramıyorlar. İçerde müşteriler kadar da garson ve güvenlik görevlisi var. O nedenle kızların rahatsız edilme gibi bir durumu yok. Önceden rezervasyonunuzu mutlaka yaptırın. Eğlence gece 01:00'de başlıyor. Erken giderseniz erken yorulursunuz. Kapıda giriş ücreti ödemiyorsunuz. Alkolsüz içkiler 25TL'den başlıyor...
Foursquare Yorumları:Vittoria
Resmi Websitesi
Vittoria Club




Club Catamaran (Gece Klübü)

Bodrum barlar sokağının hemen girişinde bulunan Club Catamaran, yegane yüzen club konseptiyle farklı bir eğlence anlayışı getiriyor. Saat gece 01:00'e kadar ziyaretçi alıyor ardından denize açılıyor ve denizin ortasında eğlenceye devam ediyor. Alt tarafı cam olduğu için denizin altını görebiliyorsunuz. Fikir ve ambians güzel fakat işletme anlayışı biraz zayıf. İçeride çok fazla damsız ve çapulcu tip var. O nedenle bayanların tek gitmemesi tavsiyemdir. Gecenin ilerleyen saatlerinde go go kızları direklere çıkıp striptizvari dans ediyorlar. Dj güzel parçalar çalıyor fakat Dj'in yanında mikrofonla ahaliyi coşturmaya çalışan arkadaş kötü ingilizcesiyle seviyeyi düşürüyor. Ayrıca müzik bazen duruyor ve bi süre sessizlik oluyor. O da ayrı bir dezavantaj. Özel olarak rezervasyon yaptırmanıza gerek yok. Kapıda ücretini ödeyip girebiliyorsunuz. 1 Catamaran giriş ücreti 2014 için; Cuma ve Cumartesi günleri 50TL diğer günler 40TL... 1 yerli içki ücretsiz. 
Google Haritalarda Yeri: Catamaran
Foursquare Yorumları:Catamaran
Resmi Websitesi
Catamaran
 


Kule Rock Bar (Canlı Müzik & Rock Bar)

Eğer rock müzikten hoşlanıyorsanız  Kule Rock Bar Bodrum'un en iyi rock barı. Bazen konserler oluyor. Bu konserler gece 00:00 gibi  başlıyor. Benim gittiğim zaman Özlem Tekin sahne alıyordu. Şık ve nezih bir mekan. Müzik kalitesi olarak tartışmasız en iyi. Rock müziği tutkunları bir geceyi burada kaliteli vakit harcayarak geçirebilirler. Bayanlar tek başlarına gönül rahatlığıyla buraya gelebilirler. Giriş ücreti 25TL...
Foursquare Yorumları:Kule Rock Bar
Resmi Websitesi
Kule Rock Bar
 


Körfez Bar (Rock Bar)

Kule Rock Bar gibi hoş ve samimi bir mekan. Güzel müzikler, güzel insanlar ve güzel içkilerin olduğu bir bar. Müzikleri efsanedir. Barlar sokağının en iyi rock barlarından birisi. İçerde shaker sandoz içmeyi unutmayın. 
Google Haritalarda Yeri: Körfez Bar
Foursquare Yorumları:Körfez Bar
Resmi Websitesi
Körfez Bar
 

Küba Bar (Gece Klübü)

Latin ezgileriyle müdavimi olacağınız Küba Bar uzun yıllardır Neyzen Tevfik caddesinin simgeleşmiş bir eğlence mekanı... Mekanda saat 11:00'e kadar alacarte yemek servisi yapılıyor. Sonrasında DJ latin ve güncel şarkılar çalarak sizi öyle bir kıvama getiriyor. Taş duvar üstünde oturup eğlenmek isterseniz önceden rezervasyon yaptırın. Zira ilerleyen saatlerde yer bulmanız zor. Son zamanlarda kalitenin biraz düştüğü söyleniyor. 
Foursquare Yorumları: Küba Bar
Resmi Websitesi
Küba Bar
 



Bodrum'dan Ne Alınır?



Bodrum'dan hediyelik küçük yel değirmeni alabilirsiniz. Bodrum'un meşhur süngerlerinden alabilirsiniz. El yapımı deri sandalet alabilirsiniz.
Bodrum Hediyelik Eşya

Bodrum'a yakın pazarlara uğrayabilirsiniz;

  • - Pazartesi günleri Güvercinlik Pazarı
  • - Salı günleri Bodrum Pazarı (kumaş ve giyim)
  • - Çarşamba günleri Gümüşlük and Ortakent Pazarı
  • - Perşembe günleri Bodrum (yiyecek) and Yalıkavak Pazarı
  • - Cuma günleri Bodrum (yiyecek) and Bitez Pazarı
  • - Cumartesi günleri Turgutreis Pazarı (yiyecek ve giyim)
  • - Pazar günleri Mumcular and Gümbet Pazarı



Bodrum Gezi Rotası


 


Bodrum En İyi Plajlar


Bodrum'da temiz deniz ve güzel bir koy için aşağıdaki mavi bayraklı sahillere uğrayın;

  • - YALIÇİFTLİĞİ
  • - BARDAKÇIKOYU
  • - TORBAAKTUR-BİTEZ 
  • - BİTEZ
  • - BAĞLA
  • - TURGUTREİS
  • - GÜNDOĞAN
  • - GÖLTÜRKBÜKÜ
  • - GÜVERCİNLİK





Bodrum’da yaz ayları rüzgar kuzey ve kuzeybatıdan eser. Bu nedenle güneydeki koyların denizi çarşaf gibidir. Bulabileceğiniz en iyi denizler Bitez, Ortakent, Yahşi, Kargı, Bağla, Karaincir ve Akyarlar koylarındadır.

 







Etiketler: bodrum tatil,bodrum da tatil,bodrum tatil rehberi,tatil bodrum,bodrum tatil fiyatlari,bodrum uygun tatil,bodrum tatil koyu,bodrum tatil blog,bodrum tatil merkezleri,tatil koyu bodrum,bodrum apart,bodrum apart evler,bodrum apart fiyatları,bodrum gezilecek yerleri,bodrum yerleri,bodrum tatil yerleri,bodrum tarihi yerleri,tatil yerleri bodrum,bodrum turistik yerleri,bodrum da tatil yerleri,bodrum un tarihi yerleri,bodrum en güzel yerleri,bodrum konaklama yerleri,bodrum un güzel yerleri,muğla bodrum tatil yerleri,bodrum un gezilecek yerleri,bodrum un tatil yerleri,bodrum tatil yerleri ve fiyatları,ucuz tatil bodrum,bodrum ucuz tatil,bodrum gezi rehberi,bodrum gezi yazısı,bodrum gezi turları,gezi sitesi,bodrum gezi tekneleri,türkiye gezi rehberi,gezi siteleri,gezi yerleri,gezi tatil,ege gezi rehberi,tatil gezi,gezi rehberleri,yakın yerler gezi rehberi,gezi turizm,gezı rehberı,muğla gezi,alaçatı gezi rehberi,akdeniz gezi rehberi,yakın yerler gezi,turistik gezi yerleri,ege gezi,gezi tatil rehberi,bodrum görülecek yerler,bodrumda görülecek yerler,bodrumda gezilip görülecek yerler,görülecek yerler,bodrum gezilecek görülecek yerler,muğla da gezilip görülecek yerler,ege de görülecek yerler,muğla görülecek yerler,bodrumda görülmesi gereken yerler,bodrumda gezilmesi gereken yerler,bodrum görülmesi gereken yerler,bodrum da görülmesi gereken yerler,bodrum gidilmesi gereken yerler,gidilmesi gereken yerler,gezilip görülmesi gereken yerler,gorulmesi gereken yerler,ege de gezilmesi gereken yerler,bodrum da gezilecek yerler,bodrum gezılecek yerler,gezılecek yerler,ege gezilecek yerler,gezilecek tarihi yerler,en güzel gezilecek yerler,gümbette gezilecek yerler,bodrumun gezilecek yerleri,bodrumun en güzel yerleri,bodrumun en güzel tatil yerleri,bodrumun konaklama yerleri,bodrum gumbet,gümbet bodrum,bodrum gümbet gezilecek yerler,gumbet,tatıl yerlerı,en iyi tatil yerleri,görülmesi gereken tatil yerleri,tatil yerleri hakkında bilgi,turistik tatil yerleri,bodrum tatil evleri,ege evleri bodrum,tatil evleri bodrum,bodrum da tatil evleri,en güzel bodrum evleri,bodrumdaki tatil yerleri,bodrumdaki yerler,bodrumdaki evler,bodrumda gezılecek yerler,bodrumda gezilecek tarihi yerler,bodrumda gezilecek görülecek yerler,bodrumda gezilecek en güzel yerler,bodrumda gezilecek koylar,bodrumda gezilecek yerler resimli,bodrum,bodrum rehberi,bodrum tarihi yerler,bodrum tatili,bodrum pansiyonlar,bodrum gezisi,bodrum konaklama,bodrum pansiyon,bodrum turu,diamond of bodrum,bodrum tur,bodrum hakkında,bodrum pansiyonları fiyatları,bodrum haritasi,bodrum da tarihi yerler,bodrum yerler,bodrum apartlar,bodrum pansiyonlari,bodrum mekanları,bodrum yarımadası,costa blu bodrum,bodrum mekanlar,bodrum ile ilgili bilgiler,bodrum pansiyon fiyatlari,sun club bodrum,bodrum rehber,bodrum da,bodrum turlari,bodrum ulaşım,bodrum un denizi,bodrum karaincir koyu,bodrum en güzel denizi,bodrum de,ara bodrum,bodrum balayi,bodrum gezi,tatil rehberi,bodrumda gezilebilecek yerler,tur rehberi,bodrumda tatil,turlar rehberi,tatile gidilecek yerler,ege tatil rehberi,gezilebilecek yerler,bodrumda ucuz tatil,tatillik yerler,tatilde gidilecek yerler,bodrum gezilecek mekanlar,bodrumda mekanlar,bodrumda konaklama,bodrum gezilecek yer,bodrum turistik geziler,bodrum gidilesi yerler,muğladaki turistik yerler,muğla tatil rehberi,bodrum gidilmesi gereken 10 yer,bodrum görülmesi gereken 10 yer,bodrum gezilecek yerleri,bodrum görülmesi gereken,bodruma seyahat

   

 

Gezi Tarihi: 14.06.2014

9 Yorumlar

  1. Kuala Lumpur ve Singapur Yazılarını da bekliyoruz :)
    Enjoy...

    YanıtlaSil
  2. Liman Köftecisi 2015 Ağustos güncel fiyat: 2×liman k. + piyaz = 45.5TL :)

    YanıtlaSil
  3. Liman Köftecisi 2015 Ağustos güncel fiyat: 2×liman k. + piyaz = 45.5TL :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güncelleme için sağol İbrahim...
      iyi tatiller ;)

      Sil
  4. Ellerinize emeğinize sağlık bodrum öncesi öğrendiklerim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize emeğinize sağlık bodrum öncesi öğrendiklerim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Harika bir rehberlik olmuş teşekkürler, temmuzda gidiyorum hepsine uğramaya çalışacağım ;)

    YanıtlaSil
  8. Eger vize yurtdisina seyahat dört yil gerekir mi?
    seyahat etmek, ögrenci vizesi gerekiyor?

    Eger saglam için denizasiri seyahat için vize gerekiyor mu? veya kisisel is? evet lütfen bu e-posta yoluyla simdi bize geri alirsaniz: agencemail: visaagency040@gmail.com vize belge ile daha fazla devam etmek. vize belge sadece iki hafta ya da üç haftalik bir dönemde çikacak. Simdi visaagency040@gmail.com: Eger deniz üzerinde seyahat etmek vize ariyordum varsa lütfen bu e-postayi basvurun.

    YanıtlaSil